MENIU

Fiica regelui Norvegiei se mărită sâmbătă cu un șaman american. Ea vorbește cu îngerii, el a înviat din morți

Fiica regelui Norvegiei se mărită sâmbătă cu un șaman american, în cadrul unui eveniment privat. Presa scrie că membrii familiei regale vor participa alături de diverși influenceri și personalități TV. 

Potrivit presei norvegiene, oaspeților li s-a cerut să nu folosească telefoane mobile sau camere foto în timpul sărbătorilor și să nu posteze nimic pe rețelele de socializare, scrie BBC.

Prințesa Märtha Louise, 52 de ani, și Durek Verrett, 49 de ani, și-au anunțat logodna în 2022.

Prințesa – cea mai mare dintre cei doi copii ai regelui norvegian Harald – a mai fost căsătorită anterior cu regretatul scriitor și artist Ari Behn, cu care a avut trei fiice – Maud, Leah și Emma. Cei doi au divorțat în 2017.

Märtha Louise și-a pierdut titlul onorific de „Alteța Sa Regală” în 2002, ca să își înceapă propria afacere. În 2007, ea a anunțat că este clarvăzătoare și, până în 2018, a condus o școală despre care spunea că îi învăța pe elevi să facă miracole și să vorbească cu îngerii.

Verrett spune pe site-ul său că este un șaman din a șasea generație, „slujitor al lui Dumnezeu și activator de energie” care „demistifică spiritualitatea”

Într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, el a susținut că a înviat din morți și că, pe când era copil, o rudă a prezis că într-o zi se va căsători cu prințesa Norvegiei.

Mai multe articole despre:
fata regelui Norvegiei marita saman paranormal