MENIU

Duminică neagră pe șoselele din România. Cel puțin două persoane au decedat

Duminică neagră pe șoselele din România. Mai multe accidente au avut loc în această dimineață, iar cel puțin două persoane au decedat și mai multe persoane au fost rănite. 

Un accident rutier, soldat cu decesul unei tinere de 20 de ani şi rănirea gravă a unui tânăr de 21 de ani, s-a produs, duminică dimineaţa, pe raza localităţii Cujmir, după ce maşina în care se aflau cei doi a intrat într-un cap de pod. 

"În această dimineaţă, am fost apelaţi, puţin după ora 4:00, în legătură cu producerea unui accident produs pe DN 56A, pe raza localităţii Cujmir. La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi ai Staţiei Vânju Mare, care au acţionat cu o autospecială cu apă şi spumă, cu modul de descarcerare, pentru descarcerarea unei victime, pentru care, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Cea de-a doua victimă, un bărbat aflat în stare de inconştienţă, a fost preluat de salvare şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Drobeta Turnu Severin", a declarat, pentru AGERPRES, Raluca Tîrcă, purtător de cuvânt al ISU Mehedinţi. 

Accident mortal pe DE70

O femeie de 82 de ani a decedat şi alte trei au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc duminică dimineaţa pe DE70, în zona comunei doljene Dioşti, satul Radomir, unde autoturismul cu care se deplasau, condus de un bărbat de 54 de ani, s-a răsturnat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, în urma accidentului, două persoane, printre care şi femeia de 82 de ani, au rămas încarcerate, iar pompierii au acţionat pentru extragerea acestora, concomitent fiind acordate şi îngrijirile medicale de urgenţă pentru celelalte două victime. 

Update: 14.50  Accident la granița județelor Vrancea-Covasna

Traficul rutier este întrerupt pe DN2D Lepșa — Ojdula, în apropierea limitei cu județul Covasna, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme.

Nu se cunosc, în acest moment, împrejurările producerii.

Partea carosabilă este umedă.

Mai multe articole despre:
accident răniţi