MENIU

A murit în această după-amiază. Avea doar un an

A murit în această după-amiază. Avea doar un an

Un copil în vârstă de un an şi trei luni din localitatea vasluiană Corn Albeşti a murit înecat, vineri după-amiază, după ce a căzut într-un bidon cu apă aflat în curtea casei sale, fiind lăsat nesupravegheat pentru câteva minute de către mama sa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit primelor informaţii furnizate de poliţiştii vasluieni, copilul se juca în curtea locuinţei părinţilor, iar la un moment dat a căzut într-un bidon de plastic de 60 de litri, care avea tăiată partea superioară şi în care se aflau aproximativ 20 de litri de apă.

Băieţelul a fost găsit după aproximativ o jumătate de oră de către părinţi, după ce aceştia împreună cu mai mulţi vecini l-au căutat prin împrejurimi fără a realiza ce s-a întâmplat.

Unul dintre vecini a sunat la 112 şi a solicitat o ambulanţă. Echipajul medical ajuns la faţa locului a încercat timp de aproape două ore să îl resusciteze pe copil, însă fără rezultat.

"În urma solicitării l-am găsit pe copil în stop cardio-respirator şi cu uşoară hipotermie. Am efectuat timp de 100 de minute manevre de resuscitare, însă din păcate masajul cardiac şi resuscitarea nu au fost eficiente", a declarat medicul Carmina Piseru de la SMURD Vaslui.

Poliţiştii vasluieni au declanşat o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care a avut loc tragedia.

Mai multe articole despre:
Vaslui copil copil înecat