MENIU

Secretele pielii perfecte in medicina indiana: ce spune tenul tau despre tine

Secretele pielii perfecte in medicina indiana: ce spune tenul tau despre tine

Problemele inestetice aparute la nivelul pielii sunt, de multe ori, semnale de alarma ca exista un dezechilibru intern nu doar fizic, ci si intre trup si minte, potrivit medicinii indiene, scrie lyla.ro.

Medicina indiana, ayurvedica, dateaza de mai bine de 5.000 de ani. Ea este cunoscuta si ca medicina holistica si are ca scop suprem de a crea echilibru intre minte si trup, pornind de la premisa ca un om isi poate aduce asupra lui insusi rau folosindu-se, involuntar, fara sa stie, de propria minte intr-un scop negativ. Minte si trupul sunt complementare, iar unul nu exista fara celalalt.

Noi avem tendinta sa privim problemele de sanatate ca fiind ceva ce nu tine neaparat de puterea noastra, care apar pe fondul anumitor factori externi sau genetici, fara sa ne intrebam daca ne-am cauzat noi insine rau. Spre exemplu, in cazul problemelor tenului, acestea nu-s doar de suprafata, ele sunt o expresie a dezechilibrului. Medicina ayurvedica vede, totodata, o tranzitie in imbatranire, nu un proces degradant de care nu scapa nimeni.

Mai multe, pe lyla.ro.

Mai multe articole despre:
femei frumuseţe secrete ten piele