MENIU

SECRETELE INTIME ale Dorinei Vasilashko! Cel mai fierbinte şi mai haios interviu

Ne place de ea nu numai pentru că este frumoasă şi deşteaptă-ştim, este o raritate-, ci şi fiindcă este extrem de curajoasă. Într-o lume care musteşte de prost-gust, kitsch, lipsă de originalitate, ea se încăpăţânează să reuşească doar cu talent şi inteligenţă, deşi, la cum arată, ar putea arde multe etape şi să devină una din acele „doamne”.

De ce a ales drumul cel mai greu şi ce are în cap o femeie atât de frumoasă? Au fost doar două din curiozităţile noastre cu privire la Dorina Vasilashko. A ieşit „cel mai intim şi haios interviu pe care l-a dat vreodată”, iar acesta este citatul ei. M-am întânit cu „Edith Piaf de România” la Conacul Helsdorf, un Playboy Mansion varianta românească. Apariţia ei a lăsat urme adânci atât în urechile invitaţilor la Fashion TV Winter Festival, dar mai ales în sufletele neconsolate şi în imaginaţia fantezistă ale domnilor. Era emoţionată, aşa cum este un mare artist înaintea unui concert. Unele întrebări au fost demente, dar nici noi nu suntem cu toată ţigla pe acoperiş. Ne-a plăcut că a fost mult mai nebună ca noi şi a răspuns la cele mai intime chestii. După câteva întrebări de aclimatizare, am trecut la hard stuff.

Te afli pe lista cu fantezii a multor bărbaţi. Ai primit vreodată propuneri de a poza nud în reviste pentru bărbaţi? Şi dacă da, care au fost argumentele pentru care le-ai declinat?
„Da, am primit astfel de propuneri, dar am refuzat. M-ar tenta să pozez pe la 40, în calitate de great artist, business lady & hot mama.”

Îţi place să faci dragoste sau sex? Şi cu cine?
„Dragoste şi sex, cu bărbatul pe care îl iubesc.”

Te-ar tenta să încerci anumite fantezii sexuale, menage a trois, swingeri, sex cu parteneri de acelaşi sex, orgii?
„Mă tentează. Toţi trăim o singură dată şi ar trebui să le încercăm pe toate şi să continuăm cu ce ne place.”

 

Cred că te-ai prins că ăsta este doar un teaser, puteam să-ţi explic şi în română, dar ştiu că îţi place să-ţi spun că eşti o persoană sofisticată. Să nu tragi concluzii pripite ori să emiţi judecăţi de valoare înainte să cunoşti bine un om. De fapt, nu judeca un om chiar dacă ai impresia că-l cunoşti. Fiecare îşi trăieşte viaţa cum doreşte şi după propriile reguli. Ar fi bine să fie aşa. Individualitatea creează diversitate. Dorina Vasilashko înseamnă mult mai mult decât te-am lăsat noi astăzi să înţelegi.
Îţi propunem să mai faci un efort şi să ne citeşti şi săptămâna viitoare, când vom publica întreg interviul cu o cântăreaţă care luptă să devină un brand şi să se desprindă de eticheta „Edith Piaf de România”. Este haioasă chiar şi când este serioasă

Mai multe articole despre:
null