MENIU

Mantra care îți va schimba viața dacă o spui zilnic, în funcție de zodia ta

Mantra care îți va schimba viața dacă o spui zilnic, în funcție de zodia ta

Pentru a atrage de partea ta energiile pozitive ale Universului, trebuie să alegi cu grijă cuvintele potrivite scopuului tău pe Pământ, adică să insiști asupra unor afirmații de bun augur în funcție de zodia ta. 

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

"Sunt pregătit/ă să-mi descopăr misiunea pentru care am venit pe Pământ. Nu am gânduri rele, primesc pace în viața mea, învăț cu seninătate ce este tăcerea. Răspund cu inima deschisă chemării mele și știu că o bogăție a măreției lui Dumnezeu se reflectă în mine."

Taur(21 aprilie - 21 mai)

"Sunt conștient/ă că fericirea mea este în mâinile mele. Mă detașez de lucrurile care îmi aduc nemulțumire sau furie. Am răbdare și sunt convins/ă că tot ceea ce îmi doresc va veni la mine la momentul potrivit. Știu că merit să fiu fericit/ă. Am destul, fac destul, sunt destul."

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

"Sunt recunoscător/oare pentru tot ceea ce știu și pentru lucrurile pe care Universul mi le va dezvălui. Sunt flexibil/ă, mintea mea este deschisă la lucruri noi, ascult cu atenție tot ce mi se spune. Mulțumesc divinității pentru binecuvântarea de a-mi putea folosi cuvintele cu înțelepciune."

Citiți continuarea pe eva.ro

Mai multe articole despre:
mantra zodie horoscop