MENIU

Horoscop IULIE. Zodiile trec prin momente de cumpănă

Horoscop IULIE

Horoscopul lunii iulie stă sub semnul Racului și al Leului, zodiile în care se află Soarele. Începem perioada cu o energie intimă, caldă și sensibilă, pentru a încheia luna cu vibrații fierbinți și poftă de viață molipsitoare.

Berbec

Se anunță o lună mai mult decât plăcută, în care te vei îndrăgosti după pofta inimii și vei cuceri fără nicio problemă. Ai grijă însă și de vechile prietenii și contactează pe cineva cu care nu ai mai vorbit de mult.

Dragoste. Luna iulie este fără îndoială luna iubirii pentru tine. Te îndrăgostești pasional, cel mai probabil tot de un semn de foc. Acest nou interes amoros va vrea să știe totul despre tine.

Sănătate. Ai energie din plin, care te susține în activitățile de zi cu zi. Nu trebuie să îți faci prea mari griji cu privire la starea de sănătate.

Bani. Realizezi ceva important cu privire la cariera ta. Se anunță un eveniment care va aduce o transformare radicală la job la jumătatea lunii. Îți poți îndeplini un vis vechi în această perioadă.

Taur

Ai parte de creativitate și de putere de muncă din plin în această perioadă. Să îți îmbogățești cunoștințele nu a fost niciodată mai important pentru tine ca acum.

Dragoste. Deși dragostea nu ocupă un loc central în topul preocupărilor tale acum, vei avea parte de numeroase întâlniri în această perioadă. Un prieten bun poate deveni ceva mai mult.

Sănătate. Nici nu ai timp să te gândești la sănătate, dar stai bine cu ea. Nu uita să te odihnești. Împachetările cu nămol și vizitele la spa sunt mai mult decât recomandate acum.

Bani. Cunoști multe persoane cu influență care se pot dovedi esențiale în activitatea ta profesională. După data de 15 urmează niște schimbări pozitive la muncă. Învățatul, studierea limbilor străine și lectura sunt încurajate acum. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop iulie horoscop lunar