MENIU

Horoscop 12-13 noiembrie. Schimbări radicale în viața zodiilor - începutul sfârșitului

Horoscop de weekend. Ce vă rezervă astrele în zilele de 12 și 13 noiembrie.

BERBEC 

Ar fi grozav dacă ai avea ocazia să petreci puțin mai mult timp pentru tine pentru a face sport sau a face ceva ce îți place.

TAUR 

Nu sta într-un loc și concentrează-te pe activități active, mai ales dacă te simți încordat/ă – mișcarea îți va face bine și te va ajuta să te relaxezi. 

GEMENI

Este normal să ai propriile dorințe și obiective – nu renunța la ele, dar nu forța prea tare și nu le impune altora.

RAC 

Ar fi bine să vă plătiți vechile datorii și facturile și să nu întreprindeți acțiuni riscante în acest domeniu. Nu este indicat să luați împrumuturi.

LEU 

Nu încercați să opriți schimbările care s-au concretizat deja și nu pot fi oprite. Evenimentele îți vor spune cum să acționezi.

FECIOARĂ

Dacă ești într-o relație, poate apărea o problemă pe care ai ignorat-o până acum, sau comportamentul partenerului tău te poate afecta mai profund decât de obicei. 

BALANȚĂ

Veți fi destul de emoționați în această perioadă și veți reacționa violent la tot ceea ce fac sau spun alții.

SCORPION 

Relația ta este în plină floare. Acestea sunt momentele în care tu și partenerul tău vă puteți relaxa și să vă bucurați de liniște.

SĂGETĂTOR 

Schimbări neașteptate sunt posibile în domenii importante ale vieții. Aceste schimbări vă vor îndrepta către o direcție mai bună.

CAPRICORN 

Căutați pozitivul chiar și în evenimente aparent neplăcute - va exista șansa de a învăța o lecție bună pentru dvs. 

VĂRSĂTOR 

Va fi în favoarea ta dacă rămâi fidel cu tine însuți și nu tolerezi lucruri care nu-ți sunt plăcute, doar pentru a le face pe plac altora. 

PEȘTI 

Vei lua inițiativa de a petrece mai mult timp cu partenerul tău emoțional și de a avea o viață socială dinamică împreună.

 

 

 

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop weekend