MENIU

Horoscop 10 noiembrie. Prima zi dintr-un şir negru pentru 3 zodii

Horoscop 10 noiembrie. Prima zi dintr-un şir negru pentru 3 zodii

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de marți, 10 noiembrie 2020. 

Berbec

Faci echipă bună cu o persoană care te completează perfect. Tu eşti jumătatea raţională, în timp ce celălalt vine cu bagajul emoţional extrem de bogat. 

Taur

Îţi cam lipseşte sensibilitatea. Analizezi totul cu capul, laşi doar creierul să cântărească situaţiile din jurul tău, deşi treci prin suficiente momente când inima ar avea un cuvânt puternic de spus.

Gemeni

Nu te opri din antrenamentul de calmare a sufletului tău extenuat. Ai nevoie de ceva care să-ţi inspire linişte, pace, o zonă de refugiu în care să-ţi auzi gândurile.

Rac

Dacă îţi place să faci sport, să cânţi la un instrument sau să citeşti poezii, foloseşte-te cele câteva clipe libere pe care le găseşti pe parcursul zilei pentru că te vor relaxa ca prin farmec.

Leu

Nu te poţi înţelege cu toată lumea pentru că s-au adunat în jurul tău oameni extrem de diferiţi. Nu poţi găsi un numitor comuni şi cu unii, şi cu alţii. Ai nevoie de puțină diplomație.

Fecioară

Chiar dacă te afli printre oameni care se plâng mereu de ceva (de boli, de lipsuri, de bani, de eşecuri), ar trebui să faci abstracţie de acest anturaj şi să te gândeşti numai la propria ta linişte interioară. 

Balanță

Nu e în avantajul tău să începi să vorbeşti despre ceva despre care nu ai nicio idee. Ca atare, înainte de a deschide gura, informează-te. Poate fi punctul de plecare spre un domeniu complet nou.

Scorpion

Îţi aduni forţele şi te implici într-o competiţie acerbă, alături de concurenţi redutabili, dar fără frică. Azi poţi ieşi învingător, astrele sunt de partea ta.

Săgetător

Nu trebuie să accepţi ajutorul pe care cineva ţi-l oferă dar pentru care presimţi că urmează să-ţi ceară mult mai mult înapoi. E un ajutor condiţionat şi chiar nu ai nevoie de aşa ceva.

Capricorn

E o bucurie să intri în contact azi cu multă lume pentru că şi tu eşti mult mai vorbăreţ şi dornic de comunicare. Vei întâlni persoane la fel de volubile şi deschise la dialog.

Vărsător

Ai muncit mult, dar ai ajuns undeva la o răscruce de drumuri şi nu ştii încotro să mergi. Eşti influenţat de cei din jur pentru că auzi păreri contradictorii.

Pești

Cineva îţi alimentează visele cu promisiuni, cu informaţii suplimentare sau cu încurajări sincere ce te fac să crezi că eşti pe drumul cel bun. Asta ce te motivează să te apuci serios de treabă.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop 10 noiembrie horoscop azi