MENIU

Decizia radicală luată de Kate Middleton înainte de încoronarea Regelui Charles

Un nou detaliu important a fost dezvăluit despre apariția lui Kate Middleton la încoronarea Regelui Charles, pe 6 mai. Chiar dacă nora acestuia n-a oferit multe detalii despre ceea ce intenționează să poarte la ceremonie, potrivit presei tabloide britanice prințesa de Wales ar urma să întreacă orice așteptări, purtând un accesoriu neașteptat.

Potrivit The Times, Kate Middleton nu va purta o tiară la ceremonia istorică de la Westminster Abbey, dar ar putea purta, în schimb, flori în păr, ceea ce ar reflecta susținerea Regelui Charles față de organizațiile și acțiunile de protecție a mediului, precum și dragostea lui pentru natură.

 

Detaliul a ieșit la iveală în urma unei întrebări adresate de o cunoscută jurnalistă din Marea Britanie. Aceasta a dezvăluit că a întrebat-o pe prințesa de Wales ce are de gând să poarte la încoronare, sugerând chiar că va opta spre albastru. "Kate Middleton mi-a spus că există o notă de albastru în ținută.” Iar eu i-am zis, este grozav!”, a mărturisit Alison Hammond.

 

Albastrul este și una dintre culorile preferate ale Reginei Camilla, rămâne de văzut care dintre ele va purta varianta albastru electric.

Mai multe articole despre:
Kate Middleton regele Charles incoronare ceremonie