MENIU

Cum te ajută electrostimuluarea să scapi de grăsime?

<p>Crema naturală care te scapă de kilogramele &icirc;n plus. Poţi să o prepari acasă şi are efect imediat</p>

Deși s-a descoperit cu peste 45 de ani în urmă, electrostimularea (EMS) a devenit abia de curând una dintre cele mai folosite medode de slăbit. Durerile musculare, hernia de disc, sau modelarea corporală sunt doar câteva din problemele pe care impulsurile de joasă tensiune, le rezolvă ca prin minune. Ne confirmă asta chiar specialiștii de la www.fit4you.ro

Ce este EMS?
Termenul prescurtat EMS inseamna de fapt Electro Muscle Stimulus, in traducere Stimulare Electrica a Muschilor - spasticitatea musculaturii prin impulsuri electrice.
Antrenamentul cu Vision-Body EMS este o metoda revolutionara rapida si eficienta, un program complex de antrenament al grupelor musculare prin electro-stimulare, timp de 20 minute, cu un antrenor personal dedicat.
Vision-Body EMS poate fi folosit atat ca o unealta de antrenament precum si ca una de infrumusetare.
Impulsurile generate de acest dispozitiv sunt livrate prin electrozi direct pe piele, si au rolul de a stimula musculatura din zona respectiva.
Impulsurile fac ca musculatura sa se contracte, rezultatul find acelasi cu cel al miscarii muschilor in mod natural.

Tehnologie de ultima generatie!
Echipamentul Vision-Body EMS imbina tehnologia germana de varf si tehnicile de modelare corporala de ultima generatie, folisit la nivel global.

Cum functioneaza?
Cand inginerii si dezvoltatorii Vision-Body a început sa lucreze la acest aparat, obiectivul lor a fost sa creeze o adevarata revolutie pe piata de sanatate si fitness. Si au reusit.
In timpul antrenamentului se poarta un costum special care permite Stimularea Electrica a Muschilor (EMS). Aceasta tehnologie face ca organismul sa lucreze in mod automat, la o intensitate ridicata musculatura, exact ca la ridicarea regulata a unei gantere, dar la un ritm mult mai ridicat.
Vision-Body EMS foloseste un curent de frecventa joasa pentru a stimula simultan toate cele 9 grupe musculare majore.
Antrenamentul afecteaza 90% din musculatura corpului in timpul antrenamentului, adica toate cele 9 grupe de musculatura majore, in total 64 de muschi lucreaza in acelasi timp, timp de 20 de minute, interval in care au loc aproximativ 38,000 de contractii musculare pe intreaga suprafata a corpului, rezultatul final constand in pierderea a mii de calorii.
Timpul de antrenament se reduce cu 75%, este foarte solicitant pentru musculatura, drept urmare nu recomandam efectuarea a mai mult de 5 sedinte saptamanale.

Adrian Enache și fica lui folosesc această metodă de modelare corporală

Care sunt beneficiile Vision-Body EMS?
Aceste beneficii merg mult mai departe de antrenamentul propriu-zis al musculaturii.
Vision-Body EMS este o alternativa rapida si sigura la antrenamentul conventional, cu multe alte beneficii pe care antrenamentul obisnuit nu le ofera.

Fitness & Sport
Iti dezvolta puterea la maximum
Iti creste rezistenta
Iti creste si construieste frumos masa musculara
Iti regleaza dezechilibrele musculare
Iti imbunatateste eficienta

Sanatate & Reabilitare
Iti imbunatateste postura
Previne durerile de spate si solduri
Iti imbunatateste sistemul cardiovascular si circulatia sangelui
Iti regleaza dezechilibrele musculare
Ajuta la procesul de recuperare a leziunilor
Este un bun asistent postoperator de recuperare ortopedica
Este o posibila solutie de prevenire a unei interventii chirurgicale ortopedice

Frumusete & Aspect
Te ajuta sa scazi in greutate si sa elimini tesutul adipos din organism
Te ajuta sa-ti imbunatatesti metabolismul
Iti strange pielea si tesuturile
Te ajuta in tratarea celulitei
Iti da o vitalitatea iesita din comun si o buna stare generala
Te ajuta sa-ti reglezi obiceiurile alimentare

Istoria Electromiostimularii (EMS)

În anul 1791, faimosul fizician Luigi Galvani a demonstrat ca muschii pot fi activati cu impulsuri electrice.
Ulterior, de-a lungul secolelor XIX-XX, cercetatorii au studiat cu atentie proprietatile impulsurilor electrice, care pot determina contractia musculara. S-a descoperit astfel ca odata stimulat electric, în corp se produc schimbari importante si de durata la nivelul masei musculare. Astfel, de-a lungul anilor 1960, oamenii de stiinta rusi au aplicat tehnologia EMS pe sportivii de elita ai acelor vremuri, obtinând o crestere cu 40% a fortei musculare.
Odata cu trecerea timpului, cercetarile medicale au desavârsit mecanismele si tehnologia prin care stimularea electrica devine adaptabila celulelor musculare, vaselor de sânge si nervilor
În secolul XX, tehnologia EMS a fost aplicata atât bolnavilor imobilizati la pat, cât si în cazul patologiilor de atrofie musculara, în osteoartrita, inflamatii articulare, dar si oamenilor în varsta care nu pot efectua antrenamente traditionale.
La sfârsitul anilor 90 s-a dezvoltat noua generatie a aparatelor EMS, cu aplicabilitate sporita în fitness, welness si recuperare medicala.
Sursa: www.fit4you.ro