MENIU

A fost internat în spital timp de 16 ani, fără ca nimeni să ştie cine e. Ce s-a întâmplat acum

<p>Ministrul Sănătăţii: Nu avem capacitatea de a identificat toate infecţiile din spitale</p>

Un pacient internat la o clinică din San Diego a fost identificat abia după 16 ani.

Până nu demult, bărbatul era cunoscut de întreg personalul spitalului după porecla "Garage 66". Asta pentru că pacientul a suferit leziuni grave la creier în urma unui accident şi nu s-a putut autoidentifica.

Totul s-a petrecut în urmă cu 16 ani: americanul se afla la volanul unui automobil pe care era imprimat logo-ul unui atelier de reparaţii auto: "Garage 66". În urma unui accident rutier, bărbatul a fost transportat la spital, în stare de inconştienţă. În ciuda încercării autorităţilor de a-i contacta familia sau prietenii, acest lucru a fost imposibil, aşa că victima a fost "botezată" de medici şi asistente "Garage 66".

Ani întregi, bărbatul a rămas inconştient, iar atunci când s-a trezit şi-a pierdut abilitatea de a vorbi şi capacitatea de reacţie la mediul înconjurător, scrie Daily Mail.

Aşadar, o adevărată campanie a fost demarată pentru identificarea sa. Cercetările s-au încheiat abia recent, când autorităţile au anunţat că identitatea pacientului a fost, în sfârşit, descoperită.

Numele său real nu a fost, totuşi, dat publicităţii, la rugămintea familiei acestuia, care trece prin momente delicate.