MENIU

4 lucruri de care fug femeile când vine vorba de amor

Sexul este foarte important pentru sănătate, dar totul începe cu echilibrul emoțional, deci psihicul este cel care primează într-o partidă de sex. Află 4 lucruri de care fug femeile când vine vorba de sex și ce urmări pot avea acestea.

1. FEMEILE FUG DE JUCĂRIILE SEXUALE
Mai ales dacă este prima noapte de iubire cu partenerul tău. În general, femeile care își doresc stabilitate și vor să se bucure de sex așa cum trebuie, evită să folosească vibratoare sau alte invenții tehnologice de satisfacere sexuală. Bărbatul care va veni în prima noape de iubire cu jucării sexuale ar putea să își primească papucii în secunda numărul 2, deoarece femeile nu au nevoie de obiecte, ci de bărbați vii (cu sentimente și prezență protectoare).

2. FEMEILE FUG DE POVEȘTILE FANTEZISTE ALE BĂRBAȚILOR
Bărbații care încearcă să bage în pat o femeie greșesc profund dacă se apucă să se laude cu fanteziile lor sexuale, îndeplinite sau neîndeplinite. Și mai rău e dacă iubitul tău va începe să îți înșire o listă de femei care i-au trecut pragul, unele dintre ele chiar prietene de-ale tale sau cunoștințe. Vei face ochii mari deoarece te gândești că s-ar putea ca și tu să fii bârfită următoarei femei cu care acel bărbat va avea o aventură amoroasă.

3. FEMEILE FUG DE BĂRBAȚII CARE SE POARTĂ CA NIȘTE TĂTICI
Mai mult, alinturi de tipul „mami” sau „fetița tatii” s-ar putea să le oripileze pe doamne. Și asta pentru că ele au deja un tată, iar de ceea ce au nevoie în dormitor este de un iubit. Mesajele cu limbaj freudian nu sunt deloc pe placul femeilor într-o partidă de sex.

4. FEMEILE FUG DE BĂRBAȚII CARE LE ABANDONEAZĂ DUPĂ CE AU FĂCUT SEX
Majoritatea bărbaților adorm imediat după actul sexual, iar femeia se deprimă instant, în loc să se relaxeze după eliberarea hormonilor. Deși este un comportament normal, potrivit cercetătorilor, somnul de după și indiferența partenerului pot distruge relația în timp record.

Mai multe articole despre:
null