MENIU

Cad mereu în picioare, orice s-ar întâmpla! TREI ZODII cu un caracter puternic

Sunt oameni pe care necazurile îi doboară şi cu greu reuşesc să meargă mai departe. Sunt însă şi oameni atât de puternici încât ştiu să găsească binele în orice rău şi să se întărească şi mai mult după orice lovitură.

Scorpion

Este cel mai puternic semn al zodiacului. Scorpionul este o persoana inteligenta, pentru care nimic nu este imposibil. Scopul sau in viata este sa reuseasca tot ceea ce-si propune, iar pentru asta nu se da inlaturi de la nimic. Chiar si atunci cand intampina un esec il ia ca pe o lectie de viata si trage concluziile necesare. Orice lovitura il intareste si mai mult si il ambitioneaza sa mearga mai departe cu si mai multa determinare. Iese intotdeauna invingator.

Leu

Tot o zodie puternica este si Leul. E un lider innascut si ca orice lider are forta necesara de a conduce multimile chiar si atunci cand primeste lovituri pe la spate. E convins ca toate au un scop bine determinat, motiv pentru care le primeste cu demnitate. Are foarte mare incredere in sine insusi si este foarte activ, fiind un model pentru cei din jurul sau. E o persoana calda si generoasa, care stie cum sa-i cucereasca pe cei din jur, ca sa ii respecte deciziile. Leul nu pierde niciodata cu adevarat. Mereu castiga cate ceva.

Capricorn

Daca iti doresti sa ai alaturi o persoana muncitoare, care nu se da inlaturi de la nimic, atunci ai nevoie de un Capricorn. Stie cum sa se comporte ca sa „dea bine”, indiferent de situatie. Inainte de a reactiona, Capricornul ia o pauza mentala, in care cantareste bine totul si se gandeste la ce are de pierdut. Si chiar daca pierde, e extrem de ambitios ca sa o ia de la capat, sa munceasca si mai mult si sa le dovedeasca tuturor ca a fost doar un moment trecator de slabiciune, potrivit ele.ro.


Mai multe articole despre:
horoscop caracter zodii