MENIU

Joe Biden stârnește, din nou, controverse. Și-a încheiat un discurs cu fraza „God save the Queen” VIDEO

Deși regina este moartă, Biden și-a încheiat un discurs cu „God save the Queen”. Foto/Profimedia

Aproape că nu trece o perioadă mai lungă de timp ca președintele Statelor Unite să nu devină protagonistul unor situații stânjenitoare. După desele căderi, pe scările avionului prezidențial sau pe podiumuri, Joe Biden are, de multe ori, discursuri cel puțin ciudate.

Președintele SUA, Joe Biden, stârnește din nou controverse în mediul online, când după un discurs pe tema controlului armelor a încheiat cu mesajul din titlul imnului național al Regatului Unit, respectiv ”God save the Queen” (Dumnezeu s-o salveze pe regină).

Biden vorbea la Summit-ul național pentru comunități mai sigure din Connecticut, făcând apel la legi mai stricte privind controlul armelor de foc, iar la final și-a surprins audiența, încheindu-și discursul cu fraza „Dumnezeu s-o salveze pe regină”, relatează BBC.

Videoclipurile cu mesajul neobișnuit al președintelui SUA au început să circule rapid pe internet, utilizatorii rețelelor de socializare întrebându-se ce a vrut să spună.

Secretarul adjunct principal de presă al Casei Albe, Olivia Dalton, a răspuns ulterior reporterilor spunând că președintele „a făcut un comentariu pentru cineva din mulțime”.

Mai multe articole despre:
joe binde god save the queen greseli biden binden