MENIU

Trump, în mijlocul unui nou scandal sexual. "Sunt zero şanse să mă retrag din cursă"

Donald Trump e în mijlocul unui nou scandal. Presa din Statele Unite a publicat un clip video în care candidatul republican la preşedinţia Statelor Unite face comentarii obscene despre femei.

Într-o serie de imagini compromiţătoare, Trump se laudă cu faptul că le pipăie sau le sărută. După apariţia materialului, unii colegi de partid şi-au retras sprijinul pentru miliardar. Trump şi-a prezentat scuzele într-o postare pe Facebook.

Înregistrarea compromiţătoare datează din 2005 şi l-a surprins pe Donald Trump în timp ce discuta cu un reporter de la emisiunea Hollywood Access. Cei doi au comentat în mod vulgar despre o prezentatoare de la aceeaşi emisiune. 

"I-am făcut avansuri, să ştii. Era în Palm Beach, i-am făcut avansuri şi am dat greş. Am încercat să fac sex cu ea, dar era căsătorită. Asta e o veste mare. I-am făcut avansuri insistent, de fapt am fost cu ea să îşi cumpere mobilă. Voia să cumpere şi i-am spus că ştiu eu un loc cu mobilă frumoasă. Am dus-o la cumpărături, i-am făcut avansuri ca un câine. Dar nu am reuşit pentru că era căsătorită. Şi dintr-o dată văd că îşi pune sâni falşi, şi-a schimbat total aspectul.", a spus Trump.

În continuare, Trump a povestit cum reacţionează în prezenţa femeilor atrăgătoare. 

"Sunt atras automat de femei frumoase. Pur şi simplu încep să le sărut, e ca un magnet. Şi când eşti o vedetă, te lasă să faci asta. Poţi să faci orice. Poţi să le apuci de ... Poţi să faci orice.", a mai completat candidatul republican la preşedinţia SUA.

După apariţia clipului, Trump a declarat că discuţiile erau ca un fel de laudă de vestiar între el şi reporterul care îi lua interviu. 

"Nu am spus niciodată că sunt o persoană perfectă şi nici nu am pretins că sunt o altfel de persoană. Am spus şi am făcut lucruri pe care le regret, iar cuvintele din acest video vechi de peste zece ani fac parte din această categorie. Cine mă cunoaşte ştie că aceste cuvinte nu reflectă cine sunt eu. Am spus-o, a fost ceva greşit şi prezint scuze.", mai spune Trump. 

Chiar şi aşa, colegii de partid ai lui Trump au reacţionat indignaţi. Preşedintele Camerei Reprezentanţilor, Paul Ryan, s-a declarat “scârbit” de comentarii, iar un congresman din Utah a anunţat că îşi retrage sprijinul pentru omul de afaceri. 

Donald Trump, a declarat că nu se va retrage niciodată din cursa pentru Casa Albă, deşi numeroşi lideri din propria sa formaţiune i-au cerut acest lucru, relatează Sky News.

 
Mai multe articole despre:
ALEGERI SUA Donald Trump scandal sexual