MENIU

Dispariție misterioasă după o petrecere! O tânără de 24 de ani ar fi fost zdrobită și incinerată din greșeală

O tânără în vârstă de 24 de ani a dispărut în mod misterios după ce a participat la o petrecere în Mallorca, Spania, iar poliția are suspiciuni că aceasta ar fi fost zdrobită și incinerată accidental. Agostina Rubini Medina, o studentă din Palma, a fost văzută ultima dată cu prietenii ei la o petrecere din capitala insulei, dar de atunci a dispărut fără urmă.

Ce au transmis polițiștii

Autoritățile spaniole cred că Agostina a leșinat și a căzut într-un container de gunoi în timp ce își căuta telefonul mobil, care ar fi fost pierdut în zonă. Se presupune că, ulterior, gunoiul a fost ridicat de o mașină de colectare echipată cu un compactor, iar resturile ar fi fost transportate la o instalație de incinerare.

Un martor, un angajat al unui magazin situat lângă o stație de autobuz pe traseul pe care Agostina îl urma spre casă, a declarat că a văzut-o pe tânără în stare de ebrietate în seara dispariției. Ea a cumpărat o pungă de chipsuri chiar înainte de miezul nopții. Ulterior, un alt martor a povestit poliției că a observat geanta și jacheta Agostinei așezate ordonat lângă un container de gunoi din apropiere.

       O tânără de 24 de ani a fost dată dispărută / Sursa foto - Presa străină

Conform datelor de urmărire, telefonul tinerei a rămas în aceeași zonă timp de aproximativ 30 de minute, după care a fost localizat la centrul de incinerare. Aceste informații se potrivesc cu datele GPS-ului de pe mașina de gunoi care a colectat deșeurile din acel loc.

Recent, poliția a găsit fragmente de schelet uman în cenușa evacuată de la incinerator și încearcă să stabilească dacă acestea aparțin Agostinei.

„Ipoteza principală este că a intrat în container pentru a căuta ceva și, din nefericire, i s-a făcut rău în interiorul acestuia”, a explicat inspectorul de poliție Ángel Ruiz. Ancheta continuă pentru a clarifica circumstanțele exacte ale tragediei.