MENIU

Marinela Mititelu: O moțiune pierdută

Marinela Mititelu: O moțiune pierdută

PSD s-a făcut de râs la scenă deschisă. Moțiunea nici măcar nu a mai strâns parlamentari suficienți în sală cât să înceapă marea ședință. Acum este limpede că, în parlament, PSD a rămas fără majoritate, după ce oportuniștii de serviciu i-au întors spatele. 

În sondaje, paradoxal, scade tot PSD, deși PNL este la guvernare de 10 luni încoace. Ultimul sondaj făcut de IMAS dă PSD la numai 20%. Același partid care a obținut acum patru ani 46% din mandate. 

Marcel Ciolacu are acum faima unui jucător de barbut, care a jucat alba-neagra cu răsturnarea guvernului. Evident că moțiunea pe care le-o flutura în primul rând PSD-iștilor era cacealma curată. Cu trei luni înaintea unor alegeri parlamentare la termen, cu un vârf de pandemie așteptat într-o lună sau două, pe cine a vrut să păcălească? PSD-iștii ar fi trebuit să fie sinucigași politic să-și dorească să fie la guvernare tocmai acum. Dacă în Opoziție le scad procentele încet, dar sigur, ce s-ar întâmpla la Putere, cu sabia alegerilor deasupra capului?  

Citește continuarea pe realitateadinpnl.net.

Mai multe articole despre:
marinela mititelu motiune