MENIU

Natalia Intotero a fost externată! Care este starea de sănătate a ministrului răsturnat cu mașina SPP

Natalia Intotero a fost externată! Care este starea de sănătate a ministrului răsturnat cu mașina SPP

Natalia Intotero a fost externată! Aceasta fusese transferată de la Spitalul din Râmnicu Vâlcea la Spitalul Militar din Capitală, în urma unui accident rutier. Demnitarul are câteva fracturi și un traumatism la nivelul abdomenului. Când era internată, Natalia Intotero a fost vizitată de Marcel Ciolacu. Premierul i-a adus un buchet de flori și a îmbrățișat-o. 

Veștile sunt bune pentru ministrul care era la un pas de moarte după ce s-a răsturnat cu mașina. Starea de sănătate este una bună și se va recupera rapid, a scris Ciolacu despre Natalia Intotero.

Mașina în care se afla aceasta aparține Serviciului de Protecție și Pază. Din fericire, aceasta nu a suferit răni vizibile. Medicii spun că Intotero are un traumatism în zona abdomenului și două fracturi ușoare. Atât aghiotantul demnitarului, cât și șoferul SPP au scăpat cu bine din coliziune.

Prin mila și bunătatea Lui Dumnezeu sunt bine, Mulțumesc din suflet familiei, prietenilor și colegilor pentru rugăciunile și gândurile voastre! a scris Ministrul Familiei.

Nicio altă persoană nu a mai fost rănită în impact, mai precizează salvatorii. Mașina SPP în care se afla ministrul familiei, Natalia Intotero, a fost izbită în plin de o șoferiță în vârstă de 41 de ani, care nu a respectat regulile de circulație. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul demnitarului s-a răsturnat într-un șanț.

Ministrul Natalia Intotero, accident grav pe Valea Oltului! Primele imagini, la Realitatea Plus. Ministrul a ajuns de urgență la spital. FOTO+VIDEO

Mai multe articole despre:
natalia intotero accident