MENIU

VIDEO. Cum arată manualul de Educaţie Fizică. A ajuns deja în şcolile din România

Manual Educaţie Fizică

Manualul de Educaţie Fizică a ajuns deja în şcolile din România, iar directorii din unităţile de învăţământ s-au grăbit să-l comande pentru anul şcolar 2017-2018.

Directorii unor şcoli din România au comandat deja manualele de Educaţie Fizică. Părinţii încă cred că este o glumă.

Manualul de educație fizică are șase capitole şi îi are ca autori pe Laurențiu Oprea, Vera Ana Pîslaru, Marilena Geanina Calistru, Dorin Stoican și Vicol Eduard Nicușor Șuță, toți profesori de sport la gimnaziu, după cum spun sursele noastre, scrie evz.ro.

Capitolul I se referă la „Organizarea activităților motrice” (aliniere, pornire și oprire din mers, întoarceri, etc.), Capitolul II la „Dezvoltarea fizică armonioasă” (pozițiile de bază ale corpului, deficiențe, exerciții pentru respirație, etc.), Capitolul III este despre „Capacitatea motrică”(mersul, alergarea, săritura, etc.), iar Capitolul IV descrie „Disciplinele sportive” (disciplinele sportive: atletismul, gimnastica, fotbal, dar și torbal și goalbal). În Capitolul V copiii vor studia despre „Igienă și protecție individuală”, iar în ultimul, Capitolul VI, despre „Comportamente și atitudini”. 

Manualul de educație fizică, calificat de premierul Tudose drept ,,glumă'', este aprobat

Ministrul Educaţiei declară că manualul de educaţie fizică şi sport pentru elevii de clasa a VI-a a fost aprobat şi nu există contestaţii. Cele trei variante sunt publice pe format electronic, iar astfel şcolile le pot comanda, spune Liviu Pop, potrivit Mediafax.

PUTEŢI RĂSFOI MANUALUL AICI

Scandalul manualului de Sport a făcut o "victimă". Ce s-a întâmplat cu Facebook-ul lui Liviu Pop