MENIU

Liderul suprem din Venezuela şi-a stabilit propria listă de terorişti. Sunt nume grele din SUA

Liderul suprem din Venezuela

Scandalul diplomatic dintre Venezuela şi Statele Unite se amplifică. Mai mulţi oficiali americani, printre care fostul preşedinte George W. Bush, fostul vicepreşedinte Dick Cheney şi fostul şef al CIA, George Tenet, ar urma să fie incluşi de autorităţile de la Caracas pe lista teroriştilor.

Liderul Venezuelei a făcut anunţul, dar nu a dat şi o explicaţie. În paralel, mai mulţi cetăţeni americani au fost arestaţi, acuzaţi că ar fi încercat să organizeze o lovitură de stat, informează digi24.ro.

Preşedintele Nicolas Maduro a anunţat că Venezuela va adăuga actuali şi foşti oficiali americani pe lista teroriştilor. Liderul de la Caracas nu a explicat însă cum a ajuns la o asemenea hotărâre.

„În fruntea listei cu terorişti vor fi George W. Bush, Dick Cheney, fostul şef al CIA George Tenet şi congresmanii Bob Menendez, Marco Rubio, Ileana Ros-Lehtinen, Mario Diaz Balart. Lor li se va interzice intrarea în Venezuela, pentru că sunt terorişti", a declarat Nicolas Maduro, preşedintele Venezuelei.

Acesta a anunţat şi arestarea mai multor cetăţeni americani care ar fi încercat să recruteze oameni pentru o lovitură de stat. Mai multe...