MENIU

Val de accidente pe șoselele din România - Morți și răniți în stare gravă în urma unor coliziuni devastatoare

Val de accidente

Mai multe tragedii au avut loc pe șoselele din țară. Pe Autostrada A1 Sebeș-Deva, un bărbat a murit după ce două mașini s-au ciocnit violent. Iar în Maramureș, un bărbat și-a pierdut viața pe patul de spital. Acesta a fost spulberat de o mașină. În Constanța, un șofer de taxi și clientul său sunt în stare critică la spital după ce taximetristul a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului. 

Un bărbat și-a găsit sfârșitul pe Autostrada A1, în județul Alba, în urma unui accident teribil, iau un altul se află în stare gravă la spital. Asta după ce unul dintre șoferi a intrat în depășire, a pierdut controlul direcției de mers și a izbit violent parapeții care despart despart sensurile de mers.

În ciuda eforturilor medicilor, bărbatul încarcerat nu a mai putut fi salvat.

O altă tragedie a avut loc în Maramureș: un bărbat a căzut pe șosea, moment în care a fost călcat de o mașină. Șoferul spune că nu l-a văzut la timp.

Incidentul teribil a avut loc pe DN18. Victima a murit în brațele medicilor la spital.

Iar în județul Constanța, un taximetrist și clientul său se zbat între viață și moarte pe patul de spital după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac aflat pe marginea drumului.

Șoferul de taxi a rămas încarcerat și s-a ales cu mai multe fracturi la picioare. Clientul, aflat pe scaunul din dreapta, s-a ales cu răni grave în zona capului. 

Mai multe articole despre:
accidente