MENIU

Un medic, fost senator, REFUZĂ să trateze un copil! Scene revoltătoare la Urgență: „De ce l-ați adus, că e CACA MACA"

Un medic, fost senator, REFUZĂ să trateze un copil! Scene revoltătoare la Urgență: „De ce l-ați adus, că e CACA MACA

Scene revoltătoare vin de la Centrul de Permanență din Baia Sprie. Un medic care a și fost senator cu trei mandate a refuzat să trateze un copil cu arsuri grave. În loc să ajute băiatul a stat cu mâinile în sân și a umilit părinții pe care îi acuză că ei sunt responsabili de rănile fiului lor. Mai mult, doctorul a considerat că nu era necesar ca părinții să vină cu copilul la spital pentru acest incident. Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional! 

Situație incredibilă la Centrul de Sănătate din Baia Sprie. Unui copil cu arsuri la nivelul feței în urma unui accident casnic i-a fost refuzat consultul de specialitate de către medicul de gardă pe motiv că el este "plătit să rezolv urgențele". "Asta nu e urgență", le-a spus medicul Liviu Titus Pașca (64 ani), fost senator al României timp trei mandate (1996-2000, 2008-2012 și 2012-2016), părinților care s-au prezentat cu copilul la Urgență la Centrul de Sănătate din Baia Sprie.

Audieri la Parchet: 7 medici și o asistentă, suspectați de luare de mită! Luau bani de la bolnavii de cancer

Potrivit site-ului vasiledale.ro, medicul face gărzi la Centrul de Permanență din Baia Sprie și, în teorie, ar trebui să consulte pacienții din zona orașuluI Baia Sprie, dar și a localităților limitrofe. Totul pentru ca oamenii să nu meargă și să aglomereze UPU SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

Un medic de la Spitalul Colentina a fost surprins în timp ce primea mită de la un pacient

”Buna ziua, nu am vrut să postez aceste clipuri, dar m-am gândit că trebuie făcut ,,vedetă” acest „Doctor”. Am avut un incident și am mers la urgență. Acolo medicul mi-a spus: „De ce l-ați adus, că e CACA MACA”. Băiatul meu, din greșeală și din nefericire, s-a atins de grătar și s-a ars. Am mers la Urgență la Centrul de Sănătate din Baia Sprie. Acolo au primit ca răspuns cuvintele de mai sus”, este mesajul pe care părinții copilului l-au postat pe rețelele de socializare.