MENIU

Un celebru fotbalist și-a ucis iubită. Victima vorbea la telefon cu sora ei în momentul atacului - Detalii cutremurătoare

Giovanni Padovani

Un celebru fotbalist și-a ucis iubită. Bărbatul a fost arestat și este acuzat că și-a omorât partenera cu un ciocan.

Giovanni Padovani, în vârstă de 27 de ani, fundașul central al echipei Sancataldese, a ucis-o pe fosta lui iubită Alessandra Matteuzzi, 57 de ani, potrivit Gazzetta dello Sport.

Femeia depusese o plângere împotriva lui Padovani, sub acuzația de hărțuire, dar el nu a renunțat să o urmărească și marți seara, jucătorul, originar din Senigallia, a așteptat-o în curtea blocului în care ea locuia și după ce ar fi agresat-o ar fi lovit-o și cu un ciocan, provocându-i răni grave.

În momentul atacului, femeia vorbea la telefon cu sora sa: ”A coborât din mașină și a început să țipe: «nu, Giovanni, nu, vă rog, ajutor!» Eram la telefon, am sunat imediat la poliție, care a sosit imediat. Eu locuiesc la 30 de kilometri de ea. A bătut-o până la moarte", a spus femeia în lacrimi.

Potrivit sursei citate, cei doi se cunoșteau de un an, dar au început să se întâlnească abia din ianuarie și se vedeau rar. În ultima perioadă nu se mai înțelegeau la fel de bine.

Bărbatul a jucat de-a lungul anilor la diverse echipe printre care Foligno, Troina și Giarre a lucrat și ca model.

 

 

Mai multe articole despre:
Giovanni Padovani crima italia doliu deces