MENIU

Un botoșănean l-a bătut, până l-a băgat în comă, pe vecinul gardian la penitenciar, din cauza prietenilor încarcerați

Foto/Arhivă/Profimedia

Un bărbat din Botoșani l-a bătut măr pe vecinul său, gardian la penitenciar, pe fondul unor conflicte mai vechi cu acesta pe tema unor amici ai agresorului care sunt încarcerați.

Conflictul ar fi pornit, spun apropiații victimei, din cauza unor tensiuni vechi legate de faptul că bărbatul bătut a lucrat ca polițist, în penitenciarul din Botoșani, acolo unde agresorul ar fi avut prieteni încarcerați.

Cei doi bărbați locuiesc în Botoșani, la câteva blocuri distanță. Zilele trecute, victima, în vârstă de 48 de ani, și agresorul, un bărbat de 45 de ani, au fost văzuți împreună la un bar. În scurt timp, un vecin al celor doi a sunat la 112, după ce l-a găsit pe cel mai în vârstă, prăbușit într-o baltă de sânge.

 „Era pe bancă, a fost urmărit în fața scării, a fost lovit cu piciorul în zona capului, a căzut cu partea din spate pe un colț al bordurii, practic acea lovitură i-a fost fatală și din acel moment a intrat în comă și după, a primit mai multe lovituri în zona capului. S-a dorit să fie omorât, este vorba de invidie datorită serviciului pe care l-a avut”, a declarat sora victimei.

Victima e acum în comă

Apropiații victimei spun că bărbatul a fost bătut fără milă pentru a lucrat ca polițist la Penitenciarul din Botoșani, acolo unde agresorul ar fi avut cunoscuți care își executau pedepsele.