MENIU

Ultimul mesaj transmis de Maria, fiica preotului, iubitului ei înainte de a se sinucide

Apar noi detalii cutremurătoare în cazul Mariei, fiica de preot care s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj Napoca. Tânăra de 18 ani i-a lăsat iubitului ei un mesaj sfâșietor înainte de a-și pune capăt zilelor. Anchetatorii susțin că fata ar fi premeditat totul. Ea ar fi recurs la gestul extrem din cauza unor probleme sentimentale. Tânăra avea o relație cu fiul primarului, pe care părinții ei nu o acceptau. 

La ora 16:04, cu 10 minute înainte de se arunca în gol de la etajul 12, Maria i-a transmis un mesaj în privat celui pe care îl iubea.

"Sper să mă ierți într-o zi că nu am avut puterea să continui. Dar te iubesc enorm de mult și am încredere în tine că o să fie bine și că o să te descurci. Sper să îți amintești de mine doar de bine pentru că nu aș suporta să știu că suferi. Așa a fost să fie. Și sunt sigură că toată lumea o să poată să își vadă de treabă și să treacă peste", i-a transmis Maria iubitului ei, înainte de a se arunca în gol de la etajul 12, scrie vasiledale.ro. Anchetatorii spun că gestul a fost premeditat.

Tânăra a lăsat un mesaj și pe o rețea socială, cu doar 12 minute înainte să își pună capăt zilelor. Aceasta a spus că nu depresia a condus-o la acest gest, ci lumea egoistă în care a trebuit să trăiască.

Maria Tomoiagă avea 18 ani și era fiica preotului ortodox din localitatea Moisei, județul Maramureș. Adolescenta avea o relație cu băiatul primarului din localitate, legătură interzisă de familia ei. Vecinii spun că băiatul primarului i-ar fi făcut Mariei mai multe poze compromițătoare pe care le-a distribuit apoi prietenilor în privat.

Pentru a-i despărți, părinții au mutat-o pe fată la o școală din Cluj Napoca.

Acum, familia tinerei se pregătește de înmormântare. Potrivit oficialilor Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, ceremonia va avea loc direct la cimitir, iar clopotele nu vor fi trase.