MENIU

Ultima zi de lichidări de stoc la eMAG!

31 martie este ultima zi de lichidări de stoc la eMAG, în cadrul campaniei Stock Busters.

Întreaga listă de reduceri - în promoție sunt mii de produse, de la televizoare la tablete și de la electrocasnice la decorațiuni de casă și laptopuri - poate fi consultată AICI

Noi am analizat, mai jos, cele mai bune oferte pentru produse de casă și grădină.  

Vremea a început să se încălzească așa că vei petrece tot mai mult timp în grădina ta pe care trebuie să o amenajezi cu grijă pentru a fi cât mai primitoare. Iată o serie de unelte de care ai mare nevoie în grădina ta și pe care le găsești în această perioadă la promoție la eMAG.

Fotoliul Cloe

În primul rând, ai nevoie de un fotoliu în care să te odihnești, să respiri aerul curat de afară și să poposești vreme îndelungată în curtea ta, sau poate chiar să citești o carte.

Fotoliul Cloe este la o ofertă cu reducere de 30% la eMAG, în această primăvară. Acest fotoliu este realizat din structură de oțel împletită cu fibre sintetice tratate UV, ce imită ratanul. Husele pernelor sunt impermeabile, deci nu trebuie să îți faci probleme dacă le uiți afară când plouă.

Întreaga ofertă pentru acest fotoliu o găsești AICI.

Kit mașină de găurit cu acumulator

Un kit complet de mașină de găurit este visul oricărui bărbat căruia îi place să meșterească prin casă, grădină sau garaj. Acest kit de mașină de găurit de la Heinner este dotat cu o baterie suplimentară și mai multe accesorii.

Este o mașină de găurit și înșurubat ușor de manevrat și controlat. Bateria suplimentară o face o unealtă ideală pentru utilizarea îndelungată. Mașina de găurit vine împreună cu: încărcător, baterie suplimentară, burghie HSS, burghie pentru lemn, banda de măsurare, suport magnetic pentru burghie, șurubelniță și chei tubulare dar și alte accesorii.

Întreaga ofertă o găsești AICI.

Hamac Lighthouse

Dacă nu îți place varianta cu un fotoliu în grădină și ești mai degrabă fanul hamacului, poți să îți instalezi unul. Hamacul de la Lighthouse este la promoție în această perioadă la eMAG.

Este un hamac dublu, din poliester, multicolor, și are 200cm x 140 cm. Materialul din care e produs este impermeabil deci nu îți face probleme dacă l-ai uitat în curte când plouă. Hamacul poate susține o greutate maximă de 140 kg.

Întreaga ofertă o găsești AICI.

Umbrelă cu braț lateral Atena

Dacă vrei să îți instalezi o măsuță de cafea cu câteva scaune în curte ai nevoie de o umbrelă mare cu braț care să te protejeze de ploaie sau de soarele puternic în zilele în care ai nevoie.

Umbrela cu braț lateral Atena vine cu baza inclusă, are 350cm și este făcută din aluminiu, oțel și poliester. Copertina este realizată din poliester impermeabil, tratat UV.

Întreaga ofertă o găsești AICI.

Coasă electrică Heinner

Pentru a păstra peluza cât mai bine și a scăpa de buruieni ai nevoie de o coasă pentru grădina ta.

Alegerea ideală pentru curți de mărimi mici și mijlocii este coasa electrică de la Heinner. Designul sau permite utilizarea într-o postură normală pentru corp, ce nu obosește utilizatorul, chiar și după o folosire îndelungată.

Întreaga ofertă pentru coasa electrică o găsiți AICI.

Măsuță cafea Susan

Nu există nimic mai plăcut ca servitul cafelei în diminețile călduroase chiar în curtea casei tale. Pentru asta ai nevoie neaparat și de o măsuță de cafea potrivită pentru curte care acum este la promoție la eMAG.

Măsuța de cafea Susan este realizată din structură de oțel împletită cu fibre sintetice tratate UV. Sticla măsuței este securizată și are o grosime de 5mm.

Întreaga ofertă pentru măsuța de cafea o găsiți AICI.

Mașina electrică de tuns gazonul Heinner

Mașinile electrice de tuns gazonul pot fi destul de scumpe, însă modelul JLM26 de la Heinner este accesibil tuturor și face o treabă foarte bună. Are doar 32 cm și o putere de 1200W.

Această mașină electrică de tuns gazonul este ușor de pornit și ușor de întreținut. Taie iarba începând de la 6cm înălțime, iar sacul colector este din material textil pentru a ușura golirea și curățarea lui.

Întreaga ofertă pentru mașina electrică de tuns gazonul o găsiți AICI.

Furtunul Gardena Standard

Dacă vrei să îți îngrijești cu grijă florile și gazonul, trebuie să te pregătești din timp cu un furtun Gardena Standard dotat cu conectori și pistol. Furtunul este adecvat pentru presiuni de până la 20 de bari.

Furtunul este furnizat la pachet cu un set complet de accesorii, fitinguri Original Gardena System. Poate fi conectat foarte ușor la robinet cu ajutorul unui adaptor și cu o mufă cu stop și duză.

Întreaga ofertă pentru acest furtun o găsiți AICI.

Mai multe articole despre:
null