MENIU

Udrea crede că premierul trasbuie să demisioneze

Elena Udrea continuă atacul împotriva PNL într-un interviu acordat Corinei Drăgotescu şi publicat de Cotidianul. Fostul consilier prezidenţial crede că premierul Călin Popescu Tăriceanu ar trebui să demisioneze, PNL să nu facă alianţă cu PSD iar democraţii să-şi ducă mandatul până la capăt.

Pentru Elena Udrea, ţintele preferate în lupta cu liberalii rămân omul de afaceri Dinu Patriciu, despre care spune că încearcă să controleze Justiţia, şi premierul Tăriceanu.

"Am toate dovezile (că Dinu Patriciu controlează justiţia - n.r.). Prin telefoanele pe care domnul Sorin Roşca Stănescu le dădea la Cotroceni şi despre care ştiu foarte bine, prin intervenţiile pe care premierul Tăriceanu le-a făcut, cele publice, chemarea Monicăi Macovei, intervenit iar la Parlament", a declarat Elena Udrea, în cadrul interviului acoprdat Corinei Dragostescu.

"Ar fi bine să demisioneze dânsul. Dacă există o problemă cu unii dintre membrii Guvernului şi ei sunt liberali, nu trebuie să plece PD-ul de la guvernare. Premierul ar trebui să plece, nu Partidul Democrat. Pe de altă parte, PNL nu ar trebui să se gândească să facă un guvern cu PSD. Nu are acest drept. Este imoral. Nu poate să vină la guvernare cu alt partid, decât PD, pentru că aşa au fost ei, în Alianţă", a mai spus

Udrea recunoaşte că probabilitatea ca preşedintele să fie suspendat este foarte mare. Fostul consilier prezidenţial nu crede în anticipate, pentru că parlamentarii ţin strâns de fotolii şi de maşini. Udrea susţine însă ideea votului uninominal şi spune că va candida, dacă acesta va fi reglementat.
Mai multe articole despre:
Tăriceanu demisie guvern Elena Udrea