MENIU

Secretara de la Universitatea de Medicină dispărută, găsită moartă într-un lac din Capitală: Anchetă de proporții

Secretara de la Universitatea de Medicină dispărută, găsită moartă într-un lac din Capitală: Anchetă de proporții

Secretara în vârstă de 43 de ani, dată dispărută astăzi, a fost găsită fără viață într-un lac din București, conform unui anunț făcut de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB). Femeia, care lucra ca secretară la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila", a fost căutată de autorități, însă finalul tragic a adus consternare în rândul apropiaților și colegilor.

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Sector 2 au fost cei care au descoperit trupul neînsuflețit al femeii. În prezent, cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri, care investighează circumstanțele exacte ale decesului.

Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili cu precizie cauzele morții și dacă există suspiciuni de omor sau alte infracțiuni asociate acestui eveniment tragic. Detaliile suplimentare despre modul în care femeia a ajuns în lac sau motivele posibile din spatele dispariției și decesului urmează să fie clarificate pe parcursul investigațiilor.

Alertă dispariție: Secretara șefă de la Universitatea de Medicină din București este de negăsit

Mai multe articole despre:
secretara medicina moarta