MENIU

George Simion, replică acidă pentru Ciolacu: Mă deranjează că PSD nu mă atacă, mă dezavantajează

george simion / inquam

George Simion îi dă un răspuns acid lui Marcel Ciolacu după ce a fost numit de către acesta „agent imobiliar”. În exclusivitate pentru Realitatea PLUS, în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel, liderul AUR spune că PSD îi face un deserviciu prin faptul că nu îl atacă. Mai mult, Simion îl acuză pe prim-ministru că încearcă să îl copieze prin planurile pe care le propune ca să câștige mai multe voturi. 

Anca Alexandrescu: Nu vă văd să vă atace PSD-ul pe dumneavoastră mai deloc.

George Simion: Pe mine mă deranjează și mă dezavantajează acest...

A.A.: Păi și nu vă puneți întrebări de ce?

G.S.: A zis Marcel Ciolacu că sunt un agent imobiliar. Eu sunt bucuros că domnul Ciolacu mă copiază. Prima oară a vrut să vadă ce își doresc românii, acum a venit cu planul Ciolacu pentru reindustrializare.

Singura problemă cu domnul Ciolacu este că el este la guvernare și poate lua toate aceste măsuri și nu le ia și altă problemă a domnului Ciolacu este că nu a fost un adversar al lui Klaus Iohannis.
Îi cântă în strună.

George Simion, interviu EXPLOZIV pentru "Tu Decizi!", cu Ana Maria Păcuraru, la Realitatea.net. Kremlin sau Casa Albă, bișniță sau comerț? - VIDEO

Ana Maria Pacuraru: Ati fost abordat de cineva din partidul USR?

George Simion: In ce sens?

AMP: Pentru negocieri pentru o posibila Coalitie.

G.S.: Imi era frica. Cand te aboredeaza USR-ul, poate sa te abordeze in mai multe feluri. Nu, nu am purtat aceste discutii.

Mai multe articole despre:
george simion marcel ciolacu simion ciolacu