MENIU

Trucuri speciale pentru ochi mai luminoşi

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, dar mult mai important este că pot spune despre tine cât şi cum ai dormit cu o noapte înainte. 

Chiar dacă ai aplicat mult corector pentru a scăpa de pungile de sub ochi, nu ai obţinut niciun rezultat. Soluţiile sunt altele. Iată cinci mici secrete care îţi fac ochii mai luminoşi, scrie ziarul ring.

1. În primul rând, foloseşte o cremă emolientă sau un ser special pentru ochi care să conţină colagen.

2. Următorul pas este masajul cu mişcări circulare dinspre coada ochiului spre interior. Aceste mişcări vor ajuta la stimularea circulaţiei din jurul ochilor şi la diminuarea ridurilor. Dacă faci masajul cu puţin ulei de ricin, rezultatele vor fi peste aşteptări.

3. Ceaiurile de plante sunt adevărate minuni pentru ochii tăi. Foloseşte comprese reci cu infuzie de muşeţel, albăstrele sau tei care te vor ajuta să revigorezi zona sensibilă din jurul ochilor.

4. Castraveţii şi cartofii sunt foarte potriviţi după o noapte albă. Taie rondele, pune-le câteva minute la frigider, iar apoi aplică-le pe ochi.Calităţile lor antiinflamatoare te vor ajuta să scapi de semnele de oboseală.

5. Când te machiezi, aplică în colţul interior al ochilor un mic strat de creion sau fard alb. Acest truc îi va face să pară mai mari şi mai luminoşi.

Mai multe articole despre:
frumuseţe ceai ochi truc luminos