MENIU

Trei echipe de robotică din Bistrița-Năsăud sar în ajutorul personalului medical

Trei echipe de robotică din Bistrița-Năsăud sar în ajutorul personalului medical care muncește în spitalele din orașele lor. Este vorba despre echipele de robotică „Cybersoul” de la Colegiul Național „George Coșbuc” Năsăud și „Esentza Robotics”  și „Esentza Revolution” de la Colegiul Național „Petru Rareș” Beclean.

Echipa de robotică „Cybersoul” a Colegiului Național „George Coșbuc” Năsăud a confecționat și livrat primele viziere pentru personalul medical de la Spitalul Orășenesc Năsăud, dar și pentru cel din policlinică.

„Proiect, în regim voluntariat, la sugestia celor de la Asociația Nație prin Educație-organizatorii competiției de robotică, la care s-a aliat și Clubul de Robotică „CYBERSOUL” de la CNGC pentru confecționarea vizierelor pentru personalul medical din Spitalul Orășenesc Năsăud și Serviciul Ambulatoriu. Azi (n. r. – miercuri, 25 martie) au fost „livrate” primele produse ale tinerilor robotiști CNGC„, au scris pe pagina de Facebook, reprezentanții Colegiului Național „George Coșbuc” Năsăud.

Citește continuarea pe realitateadebistrita.net

Mai multe articole despre:
coronavirus