MENIU

Top 10 alimente ieftine pe care sa le consumi constant

Probabil te gandesti ca trebuie sa scoti o suma destul de mare din buzunar pentru a manca sanatos.

Pretul afisat la produsele bio te-a descurajat sa mai crezi ca vei putea sa tii afectiunile la distanta prin alimentatie. Insa trebuie sa stii ca este mai important sa ai un stil de viata echilibrat si sa renunti la alimentele semipreparate si cele de tip junk food. In comert poti sa gasesti si mancare ieftina, satioasa si gustoasa.

Iata cum arata un top 10 alimente ieftine pe care ar trebui sa le incluzi in alimentatia ta!

Top 10 alimente ieftine si sanatoase

10. Usturoi

Acest aliment ofera un gust si o aroma deosebite preparatelor, reusind sa transforme chiar si cele mai simple si mai ieftine mancaruri in unele exceptionale. In plus, este un aliat in lupta contra infectiilor, asa ca nu ar trebui sa iti lipseasca din casa in sezonul rece.

9. Varza

Este una dintre cele mai vechi legume si are o multime de proprietati benefice pentru organism. Cu ajutorul ei poti sa prepari mancare ieftina si gustoasa. Nu ar trebui sa ratezi un preparat senzational - varza a la Cluj.

8. Iaurt

Bogat in calciu, iaurtul este unul dintre cele mai apreciate alimente din lume. Pretul lui variaza de la 50 de bani pana la 2-3 lei, in functie de firma, cantitate, grasime si reteta. Opteaza pentru iaurt simplu si evita-l pe cel cu fructe, ciocolata si alte combinatii nesanatoase. Poti sa adaugi acasa fructe, cereale, nuci si miere.

Articolul integral pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
dietă alimente iaurt varză