MENIU

Tânăra influenceriță care a distrus 6 mașini încercând să fugă de poliție, pusă sub control judiciar

Urmările accidentului provocat de tânără de 17 ani, urmărită de Poliție

Tânăra de 16 ani, vedetă pe rețelele de socializare, care a distrus 6 mașini în încercarea de a scăpa de polițiști, a fost plasată sub control judiciar după ce a fost audiată timp de câteva ore. Adolescenta este cercetată pentru conducere făre permis, nerespectarea semnalelor polițiștilor și distrugere. Agenții au urmărit-o minute întregi pe străzile din sectorul 3 al Capitalei. Când a văzut semnalele politistilor, adolescenta a continuat să accelereze. La un moment dat, fata a pierdut controlul mașinii, iar oamenii legii au reusit sa o prinda. 

"Față de tânără, în vârstă de 16 ani, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorul 3 au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile", a transmis Poliția Capitalei.

Alături de vedeta de 16 ani, în mașină se mai aflau încă doi tineri, dar ninemi n-a fost rănit în urma cursei ca-n filme.

Dosar penal riscă și persoana care i-a încredințat mașina fetei.

Accident grav, luni dimineața, în jurul orei 1:40! O tânără de 16 ani care circula haotic prin București, fiind urmărită de Poliție, a intrat pe o străduță îngustă din sectorul 3, unde a pierdut controlul volanului și s-a izbit de o mașină parcată. 

Impactul a fost atât de puternic, încât s-a produs un efect de domino și au fost avariate, în total, cinci autoturisme.

Accident grav, în București: o tânără de 16 ani, urmărită de Poliție, a scăpat mașina de sub control și a făcut prăpăd: mai multe victime!

Mai multe articole despre:
tanara 16 ani control judiciar 6 masini