MENIU

Surse: Cutremur în PSD, unul dintre cei mai importanţi lideri, pe făraş?!

Informații bombă în scandalul momentului. Potrivit unor surse din interiorul PSD, citate de Realitatea TV, Liviu Dragnea ar fi încercat să manipuleze informațiile legate de intervenţia jandarmilor împotriva protestatarilor, pe 10 august.   

Potrivit acestui scenariu, primarul general Gabriela Firea ar fi avut sarcina de a o convinge pe Speranța Cliseru să mintă în privința ordinului dat pentru intervenția Jandarmeriei.

Cum prefectul Capitalei nu a fost de acord, atât Cliseru, când şi Gabriela Firea vor suporta consecințele: prima ar urma să piardă funcția de prefect, iar Firea să rămână fără sprijin politic. 

Încă de duminică, mai multe surse din PSD au declarat că Gabriela Firea ar fi lipsit de la nunta lui Valentin Dragnea tocmai pentru că a fost nemulţumită de faptul că intervenţia excesivă a jandarmilor din 10 august ar urma să fie pusă în seama Speranţei Cliseru, prefectul Capitalei, unul din apropiaţii săi.

Editorialstul Ion M. Ioniţa a declarat, în direct la Realitatea TV, că scenarul, chiar dacă nu este confirmat oficial, pare credibil, pentru că Liviu Dragnea are de ce să fie îngirjorat de influenţa pe care tabăra "Firea-Pandele-Negoiţă" ar avea-o în PSD.


Mai multe articole despre:
Dragnea