MENIU

sfaturi

Este de la sine înțeles faptul că probabil faci minuni în dormitor, dar în cazul în care cauți câteva moduri în care să îți sporești performanțele, acest articol prezintă șapte lucruri pe care bărbații și-ar dori ca femeile din viața lor să le cunoască.

1. Nu îți subestima aspectul fizic

Bineînțeles, poți crede că ai imperfecțiuni, dar partenerul, de obicei, este prea ocupat să se gândească “Vai, o femeie dezbrăcată!” Dacă îți faci prea multe griji cu privire la tine, nu vei fi suficient de relaxată.

2. Fii entuziastă

Entuziasmul nemărginit este incredibil!

3. Fii mai vocală

“Spune-mi dacă nu îți place ce fac sau dacă într-adevăr îți place și vrei sa continui.”

4. Sărută-l pe gât

„Săruturile pe gât mă înnebunesc. Mintea mea blochează tot ceea ce mă preocupa și singurul lucru la care mă gândesc este ea”, declară un bărbat chestionat cu privire la acest aspect.

„Îmi place să sărut pe gât. Am avut un partener care era foarte sensibil și mă lăsa să îl sărut pe gât doar după ce făceam sex deoarece era o scurtă perioadă în care nu era atât de sensibil.”

5. Fii sincer cu privire la dorințele tale sexuale

Ar fi minunat dacă femeile ar putea să își reasigure partenerul că este în regulă să vorbească direct despre dorințele lor, astfel încât ea nu își va judeca partenerul sau nu îl va desconsidera din cauza dorințelor lui și chiar dacă ea nu este pregătită să îi satisfacă dorințele, să știe că plăcerea lor este importantă pentru ea.

6. Fă-ți partenerul să se simtă dorit

Nu este nimic greșit în faptul de a te simți dorit.

7. Încurajează-l

Dacă există vreun lucru pe care partenerul tău îl face când se ajunge în mijlocul pasiunii, spune-i să o facă în continuare și nu aștepta doar să se întâmple de la sine. Asta va da frâu liber sentimentului de validare și lui îi va plăcea foarte mult.

sursa

Mai multe articole despre:
sex cuplu pasiune probleme de cuplu