MENIU

Sfânta Maria, rampă de lansare pentru cei 3 mari prezidențiabili. Restul candidaților nu s-au văzut deloc

Ciucă și Ciolacu au sărbătorit separat 15 august. Unul la Constanța, de Ziua Marinei, celălalt la mânăstire. Foto/Arhivă

În minivacanța de Sfânta Maria liderii politici au fost plecați separat în diferite zone ale țării. Marcel Ciolacu a ales să meargă la o mănăstire de maici din Neamț. Elena Lasconi s-a afișat cu basmaua albă pe cap în fața Bisericii, iar Nicolae Ciucă a primit binecuvântarea direct de la preasfințitul Teodosie, umăr la umăr cu președintele Klaus Iohannis. 

Ceilalți candidați anunțați în cursa pentru scaunul de la Cotroceni au fost de negăsit și nu au transmis niciun mesaj pentru români în ziua cu una dintre cele mai mari sărbători de la noi din țară. 

Liderul liberal, Nicolae Ciucă, s-a afișat la malul mării umăr la umăr cu președintele Klaus Iohannis acolo unde au participat la Ziua Marinei.

În prag de alegeri, liderii prezenți la Constanța au fost binecuvântați chiar de arhiepiscopul Tomisului într-o zi de mare sărbătoare pentru țara noastră.

Nici Marcel Ciolacu nu a rămas fără binecuvântare. A participat la slujbă la mănăstirea de maici Văratec din Neamț.

Și Elena Lasconi a profitat de moment.  Șefa reziștilor s-a afișat la ușa bisericii cu năframă albă pe cap și brățări în culorile steagului României la încheietură.

Dacă unii lideri politici au ținut să se afișeze de Sfânta Maria, ceilalți candidați la alegerile prezidențiale au stat ascunși și nu au transmis nici măcar un mesaj în zi de mare sărbătoare. Mircea Geoană nu a fost pe nicăieri, asta deși a declarat mereu că este alături de români. Nici Ana Birchall nu s-a făcut văzută.