MENIU

Scene șocante pe o stradă din Constanța. O femeie a fost spulberată cu mașina de fostul concubin VIDEO

Femeia a fost luată în plin pe capota mașinii fostului concubin. Foto/Captură video

Scene incredibile pe o stradă din Constanța. O femeie a fost luată pe capota mașinii și aruncată câțiva metri. Autorul este fostul concubin, un bărbat de 67 de ani, care a fost deja reținut de polițiști.

Un bărbat de 67 de ani a fost reținut de poliția din Constanța după ce a provocat intenționat un accident rutier. A încercat să o calce cu mașina pe fosta parteneră, care se deplasa pe stradă ca pieton. Autoritățile au emis un ordin de protecție pe baza existenței unui risc iminent.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat joi, 10 octombrie, că un bărbat, de 67 de ani, ar fi surprins şi accidentat, cu intenţie, o femeie care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie de mers cu vehiculul, pe strada Arcului din Constanţa. Victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

"În urma probatoriului, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie au întocmit formular de evaluare a riscului, întrucât s-a stabilit că victima ar fi avut o relaţie de concubinaj cu conducătorul auto. În urma evaluării, a rezultat faptul că există risc iminent şi a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, prin care s-au stabilit măsuri de protecţie a persoanei vătămate", se arată în comunicat.

Poliţiştii, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa. În ziua în curs el va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere legală. 

 

Mai multe articole despre:
femeei lovita concubin constanta