MENIU

Sărăcia naşte monştri. Ce a făcut o femeie din Timişoara timp de 5 zile, după ce i-a murit iubitul

Corpul unui bărbat de etnie romă a fost luat din apartamentul în care locuia abia la cinci zile după ce acesta a decedat. Cazul, prezentat de Ziua de Vest, dovedește nepăsarea autorităților față de semenii noștri, fie ei morți sau vii.

Bărbatul a decedat sâmbăta trecută, din cauze naturale, fiind bolnav de TBC și cancer. Femeia cu care locuia a anunțat medicul de familie care a venit să constate decesul abia luni, pentru că, nu-i așa, în week-end nu se lucrează.

Tot luni au venit și polițiștii de la Secțiile 2 și 3, chemați de vecinii exasperați de faptul că locuiesc lângă un cadavru intrat în putrefacție. Polițiștii și-au făcut datoria la limită și au obținut de la concubină promisiunea că se va ocupa de înmormântare. În continuare, lucrurile încep să semene cu un film de groază. Concubina bărbatului de etnie romă a continuat să stea în aceeași cameră cu mortul încă două zile. Vecinii, care deja nu mai puteau respira din cauza mirosului pestilențial au sunat zilnic la poliție dar nu s-a întâmplat nimic.

Abia miercuri, după apariția articolului în Ziua de Vest, sectoristul din zonă a venit să vadă ce se întâmplă. A avut parte de un șoc. Femeia cu care locuia bărbatul rom i-a spus polițistului nu a avut bani pentru a apela la serviciile unei firme de pompe funebre și a așteptat ajutorul celor de la primărie. Ea a mâncat, a dormit și și-a petrecut timpul la numai câțiva pași de trupul iubitului ei decedat. Anunțați de polițist cei de la Primăria Timișoara au venit abia miercuri, în jurul orei 15, să ridice trupul bărbatului din apartamentul în care a murit cu cinci zile în urmă.

Mai multe articole despre:
Timişoara poliţie rom nepăsare autorităţi