MENIU

Românii stau la coadă să se vaccineze! Răbdarea, pusă la grea încercare la un centru de vaccinare din Sectorul 6

Imagine de arhivă

Este coadă în stradă la centrul de vaccinare din sectorul 6 al Capitalei! Oamenii nu au mai ținut cont de ora la care erau programați să se imunizeze și au venit mai mulți în același timp. Pentru că nu este loc suficient în sala de așteptare, sunt ținuți afară, relatează Realitatea PLUS.

Număr mare de oameni și coadă până în stradă la centrul de vaccinare de la Clubul Seniorilor Mihai Eminescu din Capitală încă de la primele ore ale dimineții. De teamă să nu întârzie și să nu piardă programarea cei în vârstă au venit chiar și cu o oră înainte. Alții au fost nevoiți să aștepte pentru că deși au sosit la timp, vaccinul a fost adus cu întârziere la centru. Chiar în aceste momente, afară așteapă aproximativ 10-15 persoane să le vină rândul la vaccinare.

În ceea ce privește situația, în sine, părerile sunt împărțite. Există și oameni nemulțumiti de faptul că trebuie să aștepte afară, dar și pentru că nu s-au putut vaccina la timp, dar sunt și oameni care spun că este de înțeles acest lucru avand în vedere măsurile de distanțare socială luate pentru a preveni infectarea cu COVID-19, fapt pentru care nu toată lumea are loc în interiorul centrului de vaccinare, fapt pentru acre sunt nevoiți să aștepte afară, în frig.

Tot afară oamenii completează și fișele medicale de care medicii trebuie să țină cont înainte de a vaccina o persoană.

Vă reamintim că la începutul acestei săptămâni au sosit în țară pe aeroportul din Capitală încă aproape 34.000 de doze de vaccin de la Pfizer/BioNTech, o parte dintre ele fiind repartizate către centrul de vaccinare de la Romexpo și către Clubul Seniorilor din Sectorul 6.

Mai multe articole despre: