MENIU

Repetentul săptămânii, Victor Ponta: "Nu mi-a venit să cred că a mințit iar"

Victor Ponta

Miron Mitrea a acordat "premiul" pentru premiantul saptamanii dar si cel pentru repetentul saptamanii, in cadrul emisiunii Culisele Puterii de la Realitatea PLUS.

Miron Mitrea a acordat premiul de premiantul saptamanii pentru ministrul de Interne, Marcel Vela, dar i-a nominalizat si pe cei din prima linie a sistemului de sanatate din tara, care lupta in aceste zile contra coronavirus. La polul opus, pedepsit a fost Victor Ponta pentru o declaratie mincinoasa pe care a facut-o de doua ori intr-o singura saptamana, desi jurnalistii i-au dovedit ca nu are dreptate. 

"O sa-i mentionez pe cei care sunt in prima linie, medicii, asistente medicale. O sa-l propun pe Marcel Vela pentru ca a luat masurile, ieri. Daca nu citeam ordonanta numarul 2 nu pricepeam nimic. Este totusi premiantul saptamanii pentru ca a adoptat aceasta ordonanta. Probabil ca e nevoie sa-l ajute cei de la minister. Domnul Vela, sunt niste firme speciale care va ajuta sa comunicati mai bine. A luat niste masuri bune dar a comunicat rau", a comentat Miron Mitrea pentru rubrica de premiantul saptamanii.

In schimb, la repetentul saptamanii Miron Mitrea a fost mult mai critic: "L-am avut in calcul pe presedintele Camerei de Comert care a vorbit foarte mult dar nu a spus ce vrea sa faca. Eu il cunosc pe Mihai Daraban: Mihai, apuca-te putin de treaba. Totusi nu s-a calificat sa fie repetentul saptamanii. Al doilea candidat, Florin Citu care era preocupat sa-si faca selfie-uri in timpul crizei. Domnule Citu, uitati ca in Franta intra 100 de miliarde de la Uniunea Europeana si Romania doar 1.  Victor Ponta este totusi castigatorul repetentul saptamanii. A mintit. A iesit si a facut declaratie publica, ca la invitatia prim ministrului CHinez, Guvernul Romaniei a fost atat de nepriceput incat a fost reprezentat de doi directorasi. Ulterior a fost publicat in presa, a fost o discutie intre specialisti, nu a fost presedintele Chinei, nu prim-ministru, au fost specialisti si din CHina, si din Romania. Culmea e ca vineri a iesit sa spuna din nou acelasi lucru. Nu mi-a venit sa cred ca a mintit iar. Victor, las-o, fa politica cum trebuie. El este repetentul", a incheiat Miron Mitrea.

In final, analistul politic le-a transmis si un sfat celor din Guvern:

"Fratilor, scoateti-l pe Arafat sa vorbeasca pentru ca lumea are incredere in el. In Raed Arafat lumea are incredere si stie ce spune. Va faceti un ajutor singuri daca il scoateti sa vorbeasca"

Mai multe articole despre: