MENIU

Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de 4 ore pentru stingerea unui incendiu la o stivă de fân din Cluj. De la ce a pornit focul

Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de 4 ore pentru stingerea unui incendiu la o stivă de fân din Cluj. De la ce a pornit focul

Luptă grea cu flăcările pentru pompierii clujeni. Aceștia au acţionat duminică, timp de peste patru ore, pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit într-o gospodărie situată în localitatea Aluniş. Conform primelor informații, focul a cuprins o stivă de fân și a fost provocat, se pare, de o descărcare electrică din liniile de transport a energiei electrice amplasate deasupra locului în care fânul era depozitat.

,,În momentul sosirii forţelor de intervenţie, gireada de fân era cuprinsă în totalitate de flăcări, fiind în pericol să se extindă la anexele şi casa din gospodărie. Pompierii au acţionat mai bine de patru ore pentru stingerea flăcărilor şi lichidarea tuturor focarelor ascunse”, au transmite, duminică, reprezentanții ISU Cluj. 

Un bărbat a avut nevoie de asistenţă medicală, fiind consultat de către echipajul SMURD trimis la faţa locului. El nu a fost dus la spital. Primele concluzii ale specialiştilor arată că ,,focul a pornit de la o descărcare electrică din liniile de transport a energiei electrice de deasupra şirei de fân.”

Mai multe articole despre:
incendiu cluj incendiu stiva fan pompieri cluj