MENIU

16 persoane, audiate în urma unei bătăi în plină stradă, în Făgăraş. Trei bărbaţi au fost reţinuţi

16 persoane, audiate în urma unei bătăi în stradă, în oraşul Făgăraş. Trei bărbaţi au fost reţinuţi

Poliţiştii braşoveni au deschis un dosar penal în urma unei bătăi ce a avut loc sâmbătă, pe o stradă din municipiul Făgăraș, la care au participat nu mai puțin de trei familii. În total, 16 persoane au fost duse la audieri. La finalul audierilor, trei persoane au fost reținute.

 ,,La data de 29 iunie, în jurul orei 16:45, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Făgăraş au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Oxigenului, mai multe persoane sunt implicate într-un scandal. Imediat, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliţiei Municipiului Făgăraş, care, după ce au aplanat conflictul, au procedat la identificarea persoanelor implicate”, transmite duminică Poliţia Braşov.

Potrivit sursei citate, 16 persoane au fost duse la audieri, fiind vorba despre participanţi la scandal şi martori.

Primele date din anchetă arată că, pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri, membrii a trei familii au pornit scandalul, în timpul căruia participanţi la bătaie au intrat în mod forţat pe proprietatea uneia dintre familii.

În urma audierilor, trei bărbaţi au fost reţinuţi.

Cercetările continuă într-un dosar care vizează infracţiuni de lovire şi alte violenţe, ameninţare, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.