MENIU

Prințul Nicolae, interviu la Realitatea.NET. Ce funcție ar vrea pentru a ajuta România: „Trebuie să începem cu educația”

Prințul Nicolae, interviu la Realitatea.NET. Ce funcție ar vrea pentru a ajuta România: „Trebuie să începem cu educația”

Prințul Nicolae a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru Realitatea PLUS! Într-un interviu pe care ni l-a acordat, Alteța Sa a spus care sunt principalele priorități pe care ar trebui să le aibă România în următorii ani și ne-a mărturisit că ar fi onorat să ocupe o funcție de reprezentare pe plan extern a țării noastre. În opinia prințului Nicolae, turismul este cartea noastră de vizită, motiv pentru care și ar trebui să profităm de acest atu ori de câte ori avem ocazia. Întreg interviul va fi difuzat joi, ora 15.00, pe Realitatea.net

Provocat la un scenariu ipotetic, dacă i s-ar oferi o funcție de reprezentare externă, ce aspect ar considera prioritare pentru țara noastră, prințul Nicolae a răspuns:Eu cred că noi trebuie să ne promovăm din punctul de vedere al culturii, turism și istorie și popor. În străinătate, mai ales dacă citim ce găsim prin media, nu suntem înțeleși cum aș dori să fim.

La tărguri de turism, din nou. Am văzut prin presă cum am fost reprezentați. Ambasador onorific, să zic așa, pentru turism, aș lua în considerare. Și aș face cu tot dragul și tot sufletul meu. Prioritățile ar fi, pentru publicul larg, educația, sănătate și infrastructura.

Dacă peste 10 ani am pus la punct absolut tot, ar fi o mare realizare pentru următorii 50-100 de ani. Dar trebuie să începem cu educația”.

 

Mai multe articole despre:
principele nicolae interviu