MENIU

Principalul suspect al atacului mortal de la Timișoara, urmărit penal pentru omor și tentativă de omor

Crimă Timișoara / Foto/tion.ro

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, în lipsă, faţă de principalul suspect al atacului mortal de la Timișoara, din urmă cu o săptămână. Vorbim despre un bărbat de origine afgană, acuzat de infracţiuni de omor şi tentativă de omor comise asupra a doi conaţionali de-ai săi, în zona Gării de Nord din Timişoara.

"În fapt, s-a reţinut că pe 19 aprilie inculpatul A.F., cetăţean afgan, în timp ce se deplasa alături de alţi trei migranţi afgani, pe bulevardul Republicii din Timişoara, ar fi aplicat, în spate, victimei I.A.J., la rândul său migrant, o lovitură cu un cuţit, producându-i o plagă înjunghiată penetrantă, soldată cu hemoragie, leziune traumatică gravă ce a condus la decesul victimei, în scurt timp, la spital", se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Cu doar câteva zile în urmă, mai exact pe 22 aprilie, patru dintre cei șase suspecți în cazul atacului sângeros din tabăra de imigranți din Timișoara au fost prinși.

Potrivit Poliției Locale Timișoara, ei au fost depistați într-o pensiune. Oamenii legii au făcut publice fotografiile cu cei 6 afgani implicați în bătaia soldată cu un mort și un rănit. 

Citește și Răfuiala între migranți, în Timișoara. Un bărbat a decedat, iar altul este în stare gravă la spital