MENIU

PNL pregăteşte lovitura pentru Liviu Dragnea

PNL pregăteşte lovitura care ar urma să-l debarce pe Liviu Dragnea de la şefia Caemerei Deputaţilor. Ideea îi aparţine parlamentarului Gigel Ştibu, care susţine că azi le va prezenta şi va discuta cu colegii săi planul de atac. 

"Luni, în ședința Biroului Executiv al Partidului Național Liberal voi propune spre analiză oportunitatea inițierii unui proiect de hotărâre pentru schimbarea președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. Vreau să vedem cu toții dacă cei 50 de parlamentari PSD de care vorbeau Stănescu, Firea și Țuțuianu se gândesc într-adevăr la binele României sau vor doar să pună mâna pe puterea din partid," a scris deputatul Ştirbu pe pagina sa de facebook.

În weekend, fostul preşedinte Traian Băsescu sugera că în acest moment în care raportul de forţe din PSD este volatil, iar poziţia lui Liviu Dragnea şubrezită, o moţiune de cenzură a Opoziţiei împotriva guvernului ar fi cea mai potrivită reacţie, dar îşi exprima şi îndoiala că acest lucru se va întâmplă, în principal din vina liderilor PNL şi USR.

Mai multe articole despre:
Dragnea