MENIU

Părinţii minorului acuzat de DUBLU ASASINAT rup tăcerea: "Regret că l-am adus pe lume!"

Părinţii minorului acuzat de DUBLU ASASINAT rup tăcerea: 'Regret ca l-am adus pe lume!'

Imediat dupa ce a comis dublul asasinat, Gabriel si-a sunat tatal, de pe unul dintre telefoanele de ultima generatie pe care le furase din casa victimelor si s-a laudat ca are asupra sa doua pistoale, dar si suma de 1.700 de lei.

"Nu il mai vazusem de anul trecut, din octombrie, cand am incercat sa il aducem acasa, dar nu am reusit. A stat pana s-a dus taica-su la toaleta si a fugit, asa cum o facea mereu. La telefon l-a intrebat pe taica-su daca poate sa se intoarca acasa si el i-a zis ca da, ca doar nu noi l-am alungat, el a fugit. A zis atunci ca e la Vaslui si ca are doua pistoale. A tras un foc de arma ca sa demonstreze ca vorbeste serios si a zis ca are 1.700 de lei, ca ii aduce acasa, cadou. Dupa ce a inchis, sotul meu m-a sunat si mi-a zis ca, in cazul in care vine Gabriel acasa, sa sun imediat la politie. Presimtea sotul meu ca a facut ceva rau", a declarat Marineta Motoc, pentru bzi.ro.

Femeia a aflat de la politisti ca adolescentul de 17 ani a ucis, cu ajutorul a doua topoare, doi soti din Iasi.

Rudele stiau ca este agresiv, dar inca nu le vine sa creada ca a fost in stare sa curme viata a doua persoane. "Este fiul meu, dar sper sa il inchida pe viata. El nu este un om care sa merite sa fie iertat. A omorat doi oameni, cum sa pot eu sa il iert vreodata. Regret ca l-am adus pe lume. M-a facut de rusine in tot satul, a furat, a batut, ne-a luat toti banii din casa, ce nu a facut, dar l-am iertat si am incercat sa il aducem pe calea cea buna. Acum nu mai pot sa il iert, nici nu ma intereseaza ce o sa se intample. Nu am mers si nici nu ma duc la Iasi sa il vad. Sa il tina acolo, in arest, ca sa nu mai raneasca pe nimeni. Eu am sase copii, iar doi sunt gemeni. Acestia doi au fugit de acasa, iar Gabriel le-a luat modelul si a inceput sa comita infractiuni. Anturajul l-a distrus", a mai spus mama lui Gabriel.

Mai multe articole despre:
asasinat crimă dublu asasinat adolescent criminal