MENIU

Noi informații despre Familia Regală a României

Românii interesați de istoria Familiei Regale în România au acum acces la noi informații. La Târgul de Carte Gaudeamus vor fi lansate cinci titluri dedicate Familiei Regală a României.

La Târgul de Carte Gaudeamus din acest an, în ziua de joi, 23 noiembrie 2017, vor fi lansate cinci titluri dedicate Familiei Regală a României, publicate recent de Editura Litera, Curtea Veche Publishing și de Editura Corint.

La ora 16.00 va avea loc, la standul Editurii Corint (stand 45, Romexpo), lansarea cărții doamnei Danielle Maillefer, intitulată „Întoarcerea Regelui Mihai”.

La ora 16.45  vor fi lansate, la standul Editurii Curtea Veche, cartea pentru copii “Margareta a României. O principesă în serviciul ţării regăsite” de Adrian Cioroianu și a “Calendarului regal 2018″. 

La ora 17.30, Editura Litera va găzdui, la standul propriu, lansarea albumului „Susține cu a ta mână Coroana Română”, scris de Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu. 

La ora 18.30, albumul ,,De la Palatul Domnesc de pe Podul Mogoșoaiei la Palatul Regal de pa Calea Victoriei”, semnat de Gabriel Badea-Păun, va fi lansat de Editura Corint la standul propriu (stand 45, Romexpo).