MENIU

Motivul absolut sinistru pentru care tanara ucisa de o cura de slabire ajunsese in pragul depresiei!

Motivul absolut sinistru pentru care tanara ucisa de o cura de slabire ajunsese in pragul depresiei!

Iulia, tanara in varsta de 16 ani moarta in conditii suspecte in Blaj, in timp ce lua pastile de slabit, era foarte iubita de colegi si profesori. Ea a intrat intr-o depresie dupa ce s-a despartit de fostul iubit si visa sa ajunga la silueta de dinainte.

In urma cu doua saptamani, toata tara a ramas socata cand o tanara de doar 16 ani a fost gasita fara suflare de bunicii ei, in propriul pat. Fata urma un tratament cu pastile de slabit si, potrivit unor apropiati, acestea i-ar fi grabit sfarsitul, scrie Cancan.ro.

Ultima melodie postata de tanara pe contul sau de socializare a fost una de dragoste

Detalii nestiute despre viata ei ies insa abia acum la suprafata. Se pare ca Iulia era chinuita de o suferinta grea. Dupa o relatie amoroasa care durase circa trei ani si se incheiase brusc, fata intrase in depresie. Cu increderea in sine la pamant, ea a decis ca e momentul sa investeasca in imaginea sa, asa ca a inceput o cura drastica de slabire.

A inceput sa faca sport si sa manance mancare usoara, dar si sa ia pastile.

Din pacate, curand, bunicii au gasit-o in patul ei fara suflare. Acestia au alertat imediat salvarea, dar doctorii nu au mai avut ce sa faca pentru ea. Medicii legisti nu au constatat urme de violenta pe corpul fetei, iar in urma necropsiei, efectuate de medicii din Alba, nu s-a stabilit o cauza certa a decesului.

Mai multe articole despre:
dietă slăbire