MENIU

Milionarul care și-a pus avionul pe pilot automat ca să facă sex cu o adolescentă, la zdup

<p>Milionar american, &icirc;nchis</p>
<p>Milionar american, &icirc;nchis</p>
<p>Milionar american, &icirc;nchis</p>

Un milionar american care a făcut sex la bordul unui avion privat cu o tânără de 15 ani pe care ar fi trebuit să o învețe să conducă avionul a fost condamnat de un tribunal SUA la 7 ani de închisoare.

Stephen Bradley Mell s-a întâlnit prima dată cu victima când mama ei l-a abordat dacă o poate învăța pe fiica ei să zboare, potrivit Mirror.co.uk.

Bărbatul de 53 de ani, căsătorit și tată a trei copii, a început să vorbească cu fata în 2017 prin mesaje text și Snapchat, conversația devenind rapid cu tentă sexuală.

Într-unul dintre mesajele prezentate în instanță, Mell a scris: "Ai încredere în mine, sexul este uimitor, dar la fel de grozav este să mă aflu în preajma ta".

Aventura sexuală a început în iunie 2017, iar la data de 20 iulie 2017, omul de afaceri din New Jersey a invitat-o pe tânără la un zbor până la Cape Cod "în cadrul căruia a avut un comportament ilicit, și anume a întreținut acte sexual cu o persoană sub 18 ani".

În timpul zborului de întoarcere, se presupune că a pus avionul pe pilot automat, astfel încât să poată face sex cu tânăra amantă.

Fostul CEO al unei firme de investiții din New Jersey a recunoscut toate acuzațiile, inclusiv că a făcut fotografii cu iubita minoră în timp ce aceasta stătea goală la bordul avionului.

Avocații omului de afaceri au încercat să-i găsească circumstanțe atenuante spunând că a căzut în "o spirală a depresiei" cauzată de vinovăție. Pilotul s-a catapultat cu câteva luni înainte dintr-un elicopter care s-a prăbușit, toți prietenii aflați la bord murind.

Mai multe articole despre:
pilot automat Stephen Bradley Mell